Koepel Asian Style

Zoet, zout, zuur, spicy, bbq, geurige rijst, allemaal heerlijke smaken en geuren die de smaakpapillen goed kunnen prikkelen. Zo lang de meeste van ons nog niet op vakantie gaan halen we het verre oosten even hier.
LET OP ALLES WORDT WARM MEEGEGEVEN

De pork ribs die wij gebruiken zijn 24 uur gemarineerd in een rijke oosterse marinade, daarna op lage temperatuur gegaard en gegrild boven zeer hete oak charcoal.

De gamba’s worden gedrenkt in knoflook peper olie en daarna gegaard indirect boven de hete kolen.

Rendang: Aberdeen Angus sukade, sjalot, knoflook, kurkuma, komijn, koriander, rode peper, limoenblad, citroengras, lavas, rietsuiker, laos, kokosmelk en sudderen maar tot het vlees heerlijk mals is.

Ze zijn zo lekker dat je bijna geen extra dipsaus nodig hebt, mocht je dat toch willen mag dat natuurlijk ook wel.
Helaas is het take away menu geheel uitverkocht dit weekend.


Reserveren Bekijk de menukaart Arrangementenkaart